Ook dit jaar weer een Avond4Daagse in Best

Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni vindt de jaarlijkse Avond4Daagse plaats. Vier dagen gezellig wandelen door Best. Dit jaar is extra feestelijk. Best bestaat namelijk 200 jaar. De laatste avond zal extra feestelijk worden afgesloten. Ook zetten we ons dit jaar weer in om de Avond4Daagse schoon te houden. De organisatie rekent op de hulp van alle wandelaars!

 

Start en finish/praktische informatie

Elke avond wordt er om 18:00 uur gestart vanaf het Wilhelminaplein. Op dinsdag 11 juni kan er nog ingeschreven worden. De kosten zijn € 3,00 per persoon. Ook dit jaar zijn er bidons, die éénmalig worden uitgedeeld voor degene die een stempelkaart hebben gekocht. De laatste avond zijn er in en om het Wilhelminaplein diverse festiviteiten. De organisatie van de Avond4Daagse sluit aan bij de festiviteiten met een spetterende WALKING DINNER.

Op 14 juni verzorgen diverse winkeliers kleine hapjes die genuttigd kunnen worden tijdens de start van de laatste afsluitende route. Er wordt rekening gehouden met degene met een voedselallergie. Zorg dat je dit duidelijk vermeldt op het inschrijfformulier.

 

Schone Avond4Daagse

Na een succesvolle Schone Avond4Daagse vorig jaar, waarbij 75 afvalzakken vol met zwerfafval zijn verzameld, doen we dit jaar weer mee aan de “Schone Avond4Daagse”. Bij de start worden afvalzakhouders, afvalzakken en afvalgrijpers uitgedeeld. En bij de stempelposten kunnen volle afvalzakken en de materialen weer worden ingeleverd. Mocht je nog enthousiast zijn dan worden bij de stempelposten ook nieuwe afvalzakken uitgereikt.

 

Tijdens de avond4daagse speelt het weer een belangrijke rol. Zorg voor de juiste kleding en voor voldoende drinken. Bij extreme weersomstandigheden kan het voorkomen dat er één of meerdere avonden niet door kunnen gaan. We houden je via onze facebookpagina Avondvierdaagse Best op de hoogte.