Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorstelling de Narrekap: “Brug naar de toekomst”

27 september 2019 - 29 september 2019

€15

Toneelvereniging De Narrekap brengt dit keer een grootschalige productie op een historische locatie in Best. Een brug naar de toekomst zal worden gespeeld in een van de Bata fabrieken.

 

Het stuk wordt geschreven door cabaretier, toneel- en musicalschrijver John van der Sanden uit Helmond. Het enige dat nu bekend is, is dat het toneelstuk gaat over de periode vlak na de oorlog tot begin jaren zestig. Dat wordt gezien als een roerige tijd, waarin ook letterlijk de brug geslagen werd tussen twee ‘werelden’, Batadorp en Best. Van der Sanden werkt onder meer samen met erfgoedvereniging Dye van Best, die vorig jaar het archief van Bata in handen kreeg.

 

Met recht een onderwerp om in het jaar dat Best 200 jaar bestaat aandacht aan te besteden: indien oprichter Tomáš Bata van de Tsjechische schoenenfabriek de grond ten zuiden van het huidige centrum niet had uitgekozen als een van de productielocaties, had Best er waarschijnlijk heel anders uitgezien. De voorstelling zal een mix zijn van historische elementen vanuit de geschiedenis  en een verhaallijn die worden verwerkt tot een leerzame en vermakelijke voorstelling.

 

Kaartjes kosten 15 euro . Meer informatie vindt u op de internetsite van de Narrekap: www.narrekap.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.com/Narrekap

 

Kaarten zijn nu reeds te reserveren, dan kan via www.narrekap.nl waar via de webwinkel van toneelvereniging De Narrekap online kaarten kunnen worden besteld. Als u liever telefonisch kaarten wilt bestellen dan kan dit via 06 23453922.

 

De première is op 20 september.  De overige voorstellingen zijn op 21, 22, 27, 28 en 29 september. Locatie: De Bata fabrieken.  

Gegevens

Begin:
27 september 2019
Einde:
29 september 2019
Kosten:
€15

Locatie

Bata
Europaplein 1
Best, 5684 ZC
Terug naar boven