Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Avond vierdaagse

11 juni 2019 - 14 juni 2019

€3

Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni vindt de jaarlijkse Avond4Daagse plaats. Vier dagen gezellig wandelen door Best. Dit jaar is extra feestelijk. Best bestaat namelijk 200 jaar. De laatste avond zal extra feestelijk worden afgesloten. Ook zetten we ons dit jaar weer in om de Avond4Daagse schoon te houden. De organisatie rekent op de hulp van alle wandelaars!

Start en finish/praktische informatie

Elke avond wordt er om 18:00 uur gestart vanaf het Wilhelminaplein. Op dinsdag 11 juni kan er nog ingeschreven worden. De kosten zijn € 3,00 per persoon. Ook dit jaar zijn er bidons, die éénmalig worden uitgedeeld voor degene die een stempelkaart hebben gekocht. De laatste avond zijn er in en om het Wilhelminaplein diverse festiviteiten. De organisatie van de Avond4Daagse sluit aan bij de festiviteiten met een spetterende WALKING DINNER.

Op 14 juni verzorgen diverse winkeliers kleine hapjes die genuttigd kunnen worden tijdens de start van de laatste afsluitende route. Er wordt rekening gehouden met degene met een voedselallergie. Zorg dat je dit duidelijk vermeldt op het inschrijfformulier.

 

Schone Avond4Daagse

Na een succesvolle Schone Avond4Daagse vorig jaar, waarbij 75 afvalzakken vol met zwerfafval zijn verzameld, doen we dit jaar weer mee aan de “Schone Avond4Daagse”. Bij de start worden afvalzakhouders, afvalzakken en afvalgrijpers uitgedeeld. En bij de stempelposten kunnen volle afvalzakken en de materialen weer worden ingeleverd. Mocht je nog enthousiast zijn dan worden bij de stempelposten ook nieuwe afvalzakken uitgereikt.

 

Tijdens de avond4daagse speelt het weer een belangrijke rol. Zorg voor de juiste kleding en voor voldoende drinken. Bij extreme weersomstandigheden kan het voorkomen dat er één of meerdere avonden niet door kunnen gaan. We houden je via onze facebookpagina Avondvierdaagse Best op de hoogte.

 

Best bestaat 200 jaar! In Winkelcentrum Wilhelminadorp wordt dit gevierd op vrijdag 14 juni tijdens de afsluiting van de Avond4daagse. De winkeliers trakteren de lopers op iets lekkers. Natuurlijk wordt hierbij ook rekening gehouden met mensen met een voedselallergie. Zelfs meelopende honden krijgen een lekkere snack.

 

Maar er is meer te doen: vanaf drie uur wordt het plein gevuld met kermisattracties, een grote stormbaan, horeca met terras, popcornstand, schminken, ballonnen vouwen, glittertattoos, een dj, levensechte Phoxy van PSV en veel gezelligheid.

 

Aanstaande donderdag, na sluitingstijd van de winkels, wordt het Wilhelminaplein afgezet met dranghekken. De parkeerstrook aan de kant van de Koningin Julianaweg blijft gewoon toegankelijk. Kom jij ook?

Gegevens

Begin:
11 juni 2019
Einde:
14 juni 2019
Kosten:
€3

Locatie

Wilhelminaplein
Wilhelminaplein 1
Best, 5684 TS